Våra plattvärmeväxlare


plattvärmeväxlareVåra plattvärmeväxlare av fabrikat Sondex finns i ett brett program med olika plattyper i kombination med ett stort antal plattstorleka.

Semi-svetsade: Parvis sammansvetsade plattkassetter ingående i en vämeväxlare som lämpar sig till förångare alt. kondensor för t. ex. ammoniak.

Free-Flow: Plattvärmeväxlare med ett stort plattavstånd i kombination med ett fåtal linjekontaktpunkter som lämpar sig för vätskor innehållande suspenderade partiklar t.ex. fibrer.

Sonder-safe: En dubbelplatta när extra säkerhet mellan systemen krävs och risk för sammanblandning av de två medierna elimineras.

Plate and shell-värmeväxlare: Ett helsvetsat plattpaket i ett cylindriskt tryckkärl. Tål höga tryck och temperaturer.

Läs mer om våra plattvärmeväxlare här

 

Lång och gedigen erfarenhet av plattvärmeväxlare

Vänd dig till oss på Processor när du är ute efter en bra plattvärmeväxlare för din industri eller applikation. Vi är ett ingenjörs- och agenturföretag som har över 35 års erfarenhet av att leverera utrustning för bland annat industriell och kommersiell kyla, värmeväxling och vätskefiltrering. Vi erbjuder konkurrenskraftiga plattvärmeväxlare till företag inom en rad olika verksamhetsområden, och bland våra kunder finns såväl mindre som stora, multinationella företag runtom i världen. En värmeväxlare används främst för att överföra värmeenergi från till exempel vatten eller luft, i syfte att bibehålla värme vid ventilation eller för kylning och återfinns inom många olika industriverksamheter.

En plattvärmeväxlare är en av marknadens mest effektiva och prisvärda typer av värmeväxlare, tack vare dess höga flexibilitet och relativt problemfria underhåll. De benämns också ofta som motströmsvärmeväxlare och korsströmsvärmeväxlare, och fungerar så att det varma mediet värmer upp värmeväxlarens plåtar där det kalla mediet tar upp värmen. Vi erbjuder plattvärmeväxlare från tillverkaren Sondex, och de finns i ett omfattande program. Dessutom erbjuder vi även service för plattvärmeväxlare, vilket krävs med jämna mellanrum för att hålla plattvärmeväxlaren i gott skick – prestandan sjunker naturligt med tiden, varför rengöring behövs då och då.

Vi hjälper dig med rätt utrustning

Processor har lång erfarenhet i branschen och arbetar med en rad olika företag, både i Sverige men också internationellt. I samarbete med våra leverantörer och våra kunder har vi under årens lopp utvecklats till ett starkt och kunskapsrikt företag, och tack vare det har vi goda möjligheter att alltid leverera de bästa lösningarna till dig som kund, oavsett vilka behov du har. För att uppnå det kombinerar vi vår befintliga utrustning med kringliggande resurser. Våra produkter erbjuder hög flexibilitet vilket gör att vi aldrig är helt bundna till en enda lösning.

Kontakta oss för en plattvärmeväxlare

Vi levererar våra plattvärmeväxlare till många olika industrier, såsom livsmedelsindustrin, fartyg, stålindustri och energibolag. Processor är en professionell och pålitlig aktör på marknaden och med våra många olika kundsamarbeten genom åren har vi samlat på oss bred kompetens. Om du är intresserad av en plattvärmeväxlare från oss är du varmt välkommen att höra av dig till oss, så berättar vi mer om våra produkter och hur vi kan hjälpa dig. Du når oss enklast genom att antingen ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret här på webben, så återkommer vi till dig så snart vi kan. Välkommen till Processor.