Vi söker en försäljningsingenjör

Processor AB Lediga jobb, Nyheter

Nu har Mattias tyvärr bestämt sig för att gå vidare i karriären. Därmed söker vi nu en medarbetare som försäljningsingenjör. Vi är ett ingenjörs- och agenturföretag som under 40 år har levererat utrustning för bl.a. industriell och kommersiell kyla, värmeväxling och vätskefiltrering. I samarbete med leverantörer och kunder har vi utvecklats till ett starkt och kunskapsrikt företag inom dessa områden.

Att vara försäljningsingenjör hos Processor AB innebär i huvudsak teknisk försäljning av bolagets produktprogram, såsom plattvärmeväxlare, övriga värmeväxlare, kyltorn, kylmedelkylare, filter och pumpar  i Sverige.

Du kommer att vara en del av ett familjärt och engagerat företag där gemenskapen har stor betydelse. Vi sitter i Spånga med närhet till kommunikationer och härlig närmiljö.
Detta är en rekrytering som genomförs via Avanzera. Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.
Arbetsuppgifter:

I rollen som försäljningsingenjör kommer du att skapa nya kundkontakter inom industrin, till exempel stålindustrin, gruvindustrin, papper & massa, kemi, rörentreprenörer, kylentreprenörer etc. I tjänsten kan det även förekomma resor. Tjänsten innefattar även dimensionering, offerera, uppföljning samt försäljning och beställningar. Merparten av arbetet sker från kontoret men resor kan förekomma.
Din bakgrund:

För att trivas och lyckas i denna roll bör du ha en teknisk bakgrund eller ett gediget intresse för teknik. Meriterande är om du har erfarenhet eller arbetat med utrustning främst inom industrin. Du har goda kunskaper av Office-paketet. Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Då det ibland sker resor i arbetet krävs det körkort för denna tjänst.

För att kunna ge totallösningar till kunden och för att skapa merförsäljning, är det viktigt att man har förmågan att se helheten i produktprogrammet. Arbetet är mycket självständigt och kräver att man är självgående samtidigt som man är en teamplayer. Du har drivet och gillar förändringar.

Om du har några frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa oss på 08-564 722 67 annars kan du skicka ansökan med CV till Monica Bergstedt, monica@processor.se.