Vi söker en försäljningsingenjör

Processor AB Lediga jobb, Nyheter

Processor AB söker en ny medarbetare som teknisk säljare, försäljningsingenjör. Vi är ett ingenjörs- och agenturföretag som under 40 år har levererat utrustning för bland annat industriell och kommersiell kyla, värmeväxling och vätskefiltrering. I samarbete med leverantörer och kunder har vi utvecklats till ett starkt och kunskapsrikt företag inom dessa områden.

Att arbeta hos oss innebär i huvudsak teknisk försäljning av bolagets produktprogram, såsom värmeväxlare, kyltorn, kylmedelkylare, filter och pumpar över hela Sverige.

Du blir en del av ett litet och engagerat företag där gemenskapen har stor betydelse. Vi sitter centralt i Spånga med närhet till goda kommunikationer och härlig närmiljö.
Du erbjuds ett utvecklande och stimulerande arbete i ett företag med mycket kontakter i både Sverige och Norden. Din arbetsinsats kommer vara mycket betydelsefull för vår fortsatta framgång.

 Arbetsuppgifter:

I ditt arbete hos oss kommer du att skapa nya kundkontakter inom svensk industri, till exempel stål-, gruv-, papper- och kemiindustri samt rör-och kylentreprenörer etc.

Tjänsten innefattar även dimensionering, offerera, uppföljning samt försäljning och beställningar. Merparten av arbetet sker från kontoret men resor kan förekomma.

Administrativa moment ingår som ansvar för uppläggning av offerter, order och leveranser i vårt affärssystem (Fortnox) samt delta i utvecklingen av våra interna processer.

Din bakgrund:

För att trivas och lyckas i denna roll bör du ha en teknisk utbildning, motsvarande erfarenhet och ett gediget intresse för teknik. Meriterande är om du har erfarenhet eller arbetat med VVS-utrustning främst inom industrin.

Du behöver ha goda kunskaper av Microsoft office-paketet samt mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Då det ibland sker resor i arbetet krävs det körkort för denna tjänst.

För att kunna ge totallösningar till kunden och för att skapa merförsäljning, är det viktigt att man har förmågan att se helheten i produktprogrammet. Arbetet är mycket självständigt och kräver att man är självgående samtidigt som man är en lagspelare. Du har drivet och gillar förändringar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Monica Bergstedt på 08-564 722 60. Du som söker tjänsten kan maila in ansökan och CV till: monica@processor.se