Tubvärmeväxlare gas/vätska och gas/gas

Airec tillverkar termiskt effektiva lödda gasvärmeväxlare för ett brett temperaturområde.

Material i plattor: AISI316
Material i lod: Koppar eller Nickel
Läs mer här

AirCross

Vi är specialister på tubvärmeväxlare

Välkommen till oss på Processor när du behöver en tubvärmeväxlare för din industri eller verksamhet. Vi är ett ingenjörs- och agenturföretag med över 35 års erfarenhet av att leverera utrustning för exempelvis industriell och kommersiell kyla, vätskefiltrering och värmeväxling. Genom åren har vi utvecklats till ett starkt företag, rikt på kunskap och kompetens och tack vare den stora flexibiliteten i våra produkter är vi aldrig helt bundna till en enda lösning.

Det finns flera olika typer av tubvärmeväxlare och det är en av de allra viktigaste komponenterna i en processanläggning. Tubvärmeväxlare används inom en rad olika industriverksamheter, såsom livsmedels-, mejeri-, pappers-, cellulosa-, och stålindustrin. Det är en mycket användbar värmeväxlartyp som tål mycket höga tryck och temperaturer, och den lämpar sig för såväl vätska/vätska-applikationer som för kondensering och förångning. Dessutom har de en pålitlig funktion och är mycket driftsäkra.

Vi hjälper dig att välja rätt

Med vår breda kompetens och våra många års erfarenhet i branschen är vi ett bra val när du behöver en tubvärmeväxlare. Under våra verksamma år har vi arbetat med en rad olika kunder, både i Sverige och internationellt, så väl mindre som multinationella bolag. Oavsett verksamhet eller storlek på företaget arbetar vi alltid med målet och motivationen att arbeta fram den bästa lösningen för varje kund.

Förutom att tillhandahålla tubvärmeväxlare erbjuder vi också service som en del av våra tjänster. Att regelbundet rekonstruera och rengöra värmeväxlaren främjar en effektiv produktionstakt och en längre livslängd, samtidigt som driftkostnaderna inte blir lika höga. I vårt servicearbete ingår nedmontering, rengöring, rekonditionering och byte av packning samt ett avslutande återmontage.

Kontakta oss för en tubvärmeväxlare

Vi erbjuder konkurrenskraftiga tubvärmeväxlare och med många olika samarbeten med kunder och leverantörer bakom oss är vi ett bra val när det kommer till att skaffa en värmeväxlare till din industriverksamhet. Hör gärna av dig till oss, så berättar vi mer om våra produkter och hjälper dig med rätt ändamålsenlig lösning för just dina behov. Du når oss antingen genom att ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret här på vår hemsida, så återkommer vi till dig så snart som möjligt.