Vi söker en försäljningsingenjör

Processor AB Lediga jobb, Nyheter

Processor AB söker en ny medarbetare som teknisk säljare, försäljningsingenjör. Vi är ett ingenjörs- och agenturföretag som under 40 år har levererat utrustning för bland annat industriell och kommersiell kyla, värmeväxling och vätskefiltrering. I samarbete med leverantörer och kunder har vi utvecklats till ett starkt och kunskapsrikt företag inom dessa områden. Att arbeta hos oss innebär i huvudsak teknisk försäljning …

Glad midsommar

Glad midsommar!

Processor AB Annat

Vi firar midsommar och kontoret är stängt fredag 21 juni.

Solnedgång.

Semester

Processor AB Annat

I år har vi semester från vecka 28 till 32, men självklart hanterar vi din förfrågan i alla fall. Maila till info@processor.se så tar vi hand om den, dock med något längre handläggningstid än vanligt. Trevlig sommar önskar vi på Processor!

Blommor

Semesterstängt 9 juli – 27 juli

Processor AB Annat

Självklart hanterar vi din förfrågan. Maila till  info@processor.se så tar vi hand om den, dock med något längre handläggningstid. Trevlig sommar önskar vi på Processor.

Kyltornsleverans till Södertörns fjärrvärme

Processor AB Nyheter

Processor har fått order på kyltorn för leverans till Södertörns Fjärrvärme i Huddinge. Kyltornet är av typen Vestas OCT09 med 5 moduler, med special lågljudsfläktar, ljuddämpare, serviceplattform samt tillhörande montage. Kyltornet är dimensionerat för 5,7 MW och skall användas för produktion av fjärrkyla.

Glad Påsk!

Processor AB Nyheter

Processor önskar er en riktigt Glad Påsk! Öppettider: skärtorsdag: 8.30-13.00 långfredag: stängt annandag påsk: stängt

Outokumpu beställer Kyltorn

Processor AB Nyheter

Processor har fått beställning på kyltorn typ Vestas OCT09HB av Outokumpu Stainless i Avesta. Kyltornet har en effekt av 15,7 MW. Förutom kyltorn omfattas leveransen av serviceplattform med trappa samt ljuddämpare och montage. Leveransen sker under våren 2018.  

Kyltornsleverans till Volvo Cars

Processor AB Nyheter

Processor skall under våren leverera kyltorn typ Vestas OCT09WB med en effekt av 3 MW till Volvo Cars Torslanda, Göteborg. Leveransen omfattar kyltorn med filternät på luftintagen, serviceplattform, balkstativ samt montage.

God Jul och Gott Nytt År!

Processor AB Annat

Kontoret är stängt 22/12 2017 – 1/1 2018. Vi läser mail men svarstiden blir lite längre än normalt. Stort tack för 2017 års samarbete. Vi hörs igen på det nya året.    

Semestertider!

Processor AB Annat

Vi har semesterstängt och är tillbaka den 7 augusti. Under semesterperioden läser vi epost sporadiskt och det tar längre tid att få svar på förfrågningar. Trevlig sommar!