Våra kyltorn

Kyltornen av fabrikat Vestas aircoil utförs moduluppbyggda. Valet av kyltornstyp, med rätt anpassad fläktdrift, ger låg effektförbrukning, vilket gör kyltornen till ett av de mest driftsekonomiska alternativen för att kyla vatten. Kyltornen produktutvecklas fortlöpande för anpassning till aktuella driftsförhållanden under varierande klimat med såväl kalla vintrar som varma somrar.
Läs mer om våra kyltorn här


 

Vi hjälper dig att skaffa rätt kyltorn

Du har antagligen sökt efter “kyltorn industri” och då har du kommit helt rätt – välkommen till Processor. Vi är ett ingenjörs- och agenturföretag med många års erfarenhet av att leverera utrustning till olika industriverksamheter, bland annat för industriell och kommersiell kyla, värmeväxling och vätskefiltrering. Vi levererar kyltorn i världsklass med hög effektivitet, och vi har kyltorn för både större och mindre kylbehov. Våra kunder finns inom en rad olika verksamhetsområden, och vi erbjuder våra produkter och tjänster både till svenska och internationella kunder, och såväl mindre som stora, multinationella företag. Med det sagt kan du lita på oss som en professionell och pålitlig aktör på marknaden.

Våra kyltorn håller en mycket genomtänkt konstruktion, med luftintag utförda på ett sätt som gör att vatten inte stänker ut, även om det skulle råda hård vind. Materialvalet gör även att våra kyltorn har en betydligt lägre vikt än kyltorn som är tillverkade i plåt. Våra kyltorn för industri har också en avskärmande konstruktion i syfte att släppa in minimalt med ljus och därmed förhindra algtillväxt på ett effektivt sätt.

Lång erfarenhet av utrustning för industrier

Vårt mål och vår motivation är att arbeta fram en så ändamålsenlig lösning för dig som kund, oavsett behov och verksamhetsområde. Tack vare att våra produkter är så flexibla är vi aldrig bundna till en enda lösning, och med vår breda kompetens och långa erfarenhet är vi ett bra val när du behöver ett kyltorn för din industri.

Kontakta oss för ett kyltorn för din industri

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du är intresserad av ett kyltorn för din industri – kontakta oss per mail, telefon eller genom att fylla i kontaktformuläret här på webben, så berättar vi mer om våra produkter och hur vi kan hjälpa dig.