Lång erfarenhet av värmeväxling och vätskefiltrering

Du har förmodligen sökt efter “kondensor för industri” och då har du kommit alldeles rätt – välkommen till oss på Processor. Vi är ett ingenjörs- och agenturföretag som levererar utrustning för flera olika industriverksamheter, och våra kunder återfinns inom en rad varierande områden. Vi arbetar brett med företag både i Sverige och i andra länder, och med över 35 års erfarenhet i branschen har vi goda möjligheter att erbjuda dig den bästa, ändamålsenliga lösningen för dina behov, oavsett företagets storlek eller verksamhetsområde.

Läs mer om våra produkter här

Vi hjälper dig med rätt kondensor

Processor är ett företag med lång erfarenhet i branschen, vilket gett oss bred kompetens och i samarbete med våra kunder och leverantörer har vi utvecklats till ett starkt och kunskapsrikt företag. Vi har produkter i världsklass av hög kvalitet, och i vårt utbud finns olika slags kondensorer för industri. Tack vare flexibiliteten i våra produkter behöver vi aldrig begränsa oss till en enda lösning. Kondensorer är mycket användbara och används inom en rad olika industrier, såsom livsmedels-, mejeri-, pappers-, cellulosa-, stål-, och processindustrin. För att kunna tillgodose våra kunders olika behov är det nödvändigt med ett brett utbud och kunskap om olika lösningar, något vi väl besitter. Våra år i branschen och vår breda kompetens gör att du kan lita på oss som ett professionellt och seriöst företag på marknaden.

Våra kondensorer är mycket konkurrenskraftiga både vad gäller ekonomi och prestanda, och de kvalitetskontrolleras för att leva upp till gällande normer.

Kontakta oss för en kondensor till din industri

Vi använder oss av befintlig utrustning i kombination med kringliggande resurser, vilket vi utnyttjar i vårt samarbete med konsulter, entreprenörer, anläggningsbyggare och den slutgiltiga kunden, för att arbeta fram den allra bästa lösningen för dig enligt de behov som finns. Om du är intresserad av en kondensor för din industri får du gärna höra av dig till oss, så berättar vi mer om våra produkter och vad vi kan göra för just din verksamhet. Du når oss enklast genom att ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret här på vår hemsida. Vi återkommer till dig så snart vi kan. Välkommen!