Våra avloppspumpar

Pumparna är moduluppbyggda, från WP0 till WP4. Samtliga pumpar i serien kännetecknas av lång livslängd, hög driftsäkerhet och enkelt underhåll. Pumparna levereras alltid komplett med glidsko.

Läs mer om pumpar i vårt pdf-dokument eller besök vår produktsida.

 

Vi har lång erfarenhet av avloppspumpar för industrier

Vänd dig till oss på Processor när du behöver avloppspumpar för din industri. Vi har i över 35 år levererat utrustning för olika industriverksamheter, och vi arbetar med såväl mindre som stora, multinationella företag – både i Sverige och i andra länder. Vi tillhandahåller gedigen utrustning för bland annat industriell och kommersiell kyla, vätskefiltrering och värmeväxling, och målet är att arbeta fram den bästa lösningen, oavsett kundens storlek och verksamhet. Tack vare att våra produkter medger stor flexibilitet är vi aldrig helt bundna till en enda lösning. Det innebär att du med oss får den bästa, ändamålsenliga lösningen för dina behov.

Våra avloppspumpar för industri är moduluppbyggda, från WP0 till WP4. Alla våra avloppspumpar kännetecknas av samma kvalitativa egenskaper såsom lång livslängd, hög driftsäkerhet och ett enkelt underhåll. WP-serien har konstruerats just med hänsyn till största möjliga driftsäkerhet, och vidare är pumparna utrustade med en utvändig, justerbar slitring som ökar möjligheterna för löpande optimering av driften. Våra pumpar har också högeffektiva motorer, med ett unikt överhettnings- och fuktskydd.

Välj rätt utrustning med Processor

Processor är ett ingenjörs- och agenturföretag som i många år arbetat fram de bästa lösningarna i samarbete med konsulter, entreprenörer, anläggsbyggare och den slutgiltiga kunden. Genom åren har vi utvecklats till ett starkt företag rikt på kunskap och kompetens, vilket gör oss till ett bra val när du behöver avloppspumpar för din industri.

Förutom att leverera utrustning till olika industrier erbjuder vi även service av olika produkter som en del av våra tjänster. För att säkerställa en lång livslängd och optimal driftsäkerhet är det viktigt att hela med jämna mellanrum underhålla produkterna. Dessutom främjar det en effektiv produktionstakt utan avbrott.

Kontakta oss angående avloppspumpar för din industri

Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga produkter av hög kvalitet och vår långa erfarenhet och breda kompetens gör att du kan lita på oss som ett professionellt och pålitligt företag på marknaden. Vi arbetar med befintlig utrustning och kringliggande resurser för att alltid kunna erbjuda dig som kund en optimal lösning. Om du är intresserad av avloppspumpar för din industri från oss på Processor är du varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra produkter och vilken lösning vi kan erbjuda dig. Du når oss enklast genom att ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret här på webben, så återkommer vi till dig så snart vi kan.